kunst crowdfunding

Crowdfunding biedt perspectieven voor de cultuursector Veto.be.
In principe is crowdfunding een manier om je band met je publiek te versterken, maakt Van Vliet zich sterk. Voor 99% bestaat het uit marketing. Je moet het juiste publiek vinden dat in jou wil investeren. In de kunst en cultuur is dat misschien wel een belangrijker aspect dan geld.
http://www.premiereimpression.net/stand-parapluie.html
Crowdfunding Beroepkunstenaar Beeldende kunst.
Crowdfunding is publieksfinanciering. Door direct contact met de investeerders of donateurs zorgt deze manier van geld werven ook voor betrokkenheid van je publiek. In de kunst en cultuursector gaat crowdfunding meestal over het mogelijk maken van projecten door donaties of voorverkoop.
Consultants
Kunst Cultuur Yeee-Haaa crowdfunding.
Kunst Cultuur Studio Blk: theater voor wie durft te kijken met een andere Blk. Studio Blk wil een échte theatervoorstelling maken om jonge kinderen met een beperking volwaardig te integreren in de podiumkunsten samen met. 11 3 000. Kunst Cultuur Koud Licht.
Bestaande crowdfunding platformen Cultuurloket.
Zoek door deze site.: Je bent hier: Home Kennisbank Ondernemen Financieel management Financiering Financiering: een overzicht Financieringsvormen Crowdfunding Bestaande crowdfunding platformen. Bestaande crowdfunding platformen. Een niet-limitatief overzicht van enkele crowdfunding platformen.: Akastarter.com is gestart als een platform voor de muziekindustrie AkaMusic en breidde ondertussen ook uit naar andere sectoren.
Crowdfunding kunst en cultuur Platform voor cultureel avonturiers.
Crowdfunding kan een heel goede optie zijn voor je project, míts het past bij je project en je bereid bent het serieus aan te pakken. Crowdfunding kunst en cultuur is er op gericht een grote groep mensen te enthousiasmeren een kleine bijdrage te leveren.
Bolero Crowdfunding.
Brugge Kunst, Muziek en Design, E-commerce, Professionele dienstverlening, IT en telecommunicatie. Deel onze pitch. Deel het met uw netwerk! Tweet Share Share. Specificaties Onze pitch Ons plan Nog nieuws? Neem contact op Investeerders Volgers. Aandelen met een nominale waarde van 100, met een max van 5.000 per investeerder. Een aandeel is een beleggingsinstrument dat wordt uitgegeven door een onderneming. Een aandeel geeft geen recht op terugbetaling van het belegde bedrag op een bepaalde datum en kan aanleiding geven tot minwaarden of meerwaarden. De emittent is bovendien niet verplicht om een dividend uit te keren. Aandelen naar Belgisch recht. Staat van herkomst van de emittent. Crowdfunding Art Assistant de emittent, een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid In oprichting naar Belgisch recht.
voordekunst Crowdfunding voor de creatieve sector.
campagne beginnen alles over crowdfunden vind een campagne en draag bij ontdek voordekunst. Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Start een campagne. Tweet of like. Doe het voordekunst. campagne beginnen alles over crowdfunden vind een campagne en draag bij ontdek voordekunst. Je kunt al bijdragen vanaf 10, maar meer mag. Vaker kan ook. Voor je donatie krijg je altijd iets terug. Van eeuwige dank tot een kijkje achter de schermen, van een handkus tot een huiskamerconcert. Zo wordt geven nog leuker. Samen maken we het mogelijk dat kunst er komt.
Flanders DC Crowdfunding voor de creatieve sectoren.
Speciaal voor de culturele sector ontwikkelde de Vlaamse overheid de onlinetoolbox Vele Kleintjes. De gids geeft informatie over crowdfunding en het opzetten van een crowdfundingcampagne in de culturele sector met een stappenplan, tips en voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast bracht The CoFoundry een handig e-book uit over reward-based crowdfunding.
Crowdfunding Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
Crofun gaat heel breed: alle types van crowdfunding, van donaties tot leningen en deelname in het kapitaal komen aan bod, ook alle sectoren komen in aanmerking en het richt zich zowel naar ondernemers als naar verenigingen. www.crowdfunding.gent is het crowdfundingplatform van de stad Gent, van start gegaan op 16 maart 2015 en bedoeld voor zowel profit als non-profit organisaties die op zoek zijn naar financiering voor hun projecten of campagnes. Deze kunnen enkel financieel gesteund worden door middel van donatie of donatie in ruil voor een symbolische attentie. Growfunding is een crowdfundingplatform voor de financiering van lokale projecten in Brussel dat werkt via donatie en beloning. Hello Crowd is een crowdfundingplatform van Hello Bank! mobiele dochter van BNP Paribas Fortis dat gestart is in oktober 2015. Het is een reward en donation based platform en werkt hiervoor samen met het crowdfundingplatform Ulule. Volgende sectoren komen in aanmerking: film video, mode, muziek, goede doelen, technologie, games, kunst fotografie, sport, crafst food, strips.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kunst crowdfunding