Glas Kunst

Glaskunst Dereuck.
Er is een tentoonstelling van onze glassculpturen in de Godelievekerk in de Watermolenwal te. 01-05-2017 1940: GlasKunst in de Kazematten te Menen. Van 4 juni tem 25 juni zijn elke zaterdag en zondag van 14u tot 18u, een deel van onze werken te.
glazen
glaskunst IKA Mechelen.
Ook een apart leslokaal ontbreekt hier niet. De afdeling glas organiseert een technische veelzijdige opleiding, naar gelang het studie jaar komen de verschillende technieken aanbod; koude technieken als zandstralen, graveren, slijpen en polijsten. warme technieken als schilderen op glas, fusen, slumpen, vormsmelten, pate de verre.
glazen
Glaskunst Academie Mechelen.
In de Academie staat kunst centraal. Skip to content. Vormstudie, compositie, kleurstudie. Smelt en fusietechnieken. Zandstralen, graveren, zeefdrukken, brandschilderen. Pâte de verre. Docent: Bavo Tiebos. 10u/week gedurende 4 jaar. Dinsdag en woensdag van 14u tot 17.30u en van 18.30u tot 21.15u.
SEO
Glaskunst Wikipedia.
In België kan een opleiding tot glaskunstenaar in het deeltijds onderwijs gevolgd worden aan het Instituut voor Kunstambachten Ika. Zowel de Nederlandse als de Belgische opleidingen omvatten diverse glastechnieken, waaronder glasblazen. Aansluitend een Masteropleiding Glas, die valt onder de afdeling Vrije Vormgeving van het Sandberg Instituut. Kunst in glas Glas in kunst.
Glaskunst Antiek Art 2dehands.be.
28 februari 2018 2239: Antwerpen. schilderijen op glas van glaskuntenares smets lydia. schilderijen op glas, sommige met dure alu of chrome kader, soms met relief 1 mooi, geel en blauw, 50x60 26, kg plast kader 60 2 veel zwart m.
Glaskunst KMKG.
Murano, kristal en Venetiaanse glas. In Venetië, de poort naar het Oosten, imiteren de glasmakers vanaf de 13de eeuw het heldere glas met emailversiering dat uit Egypte en Syrië wordt geïmporteerd. In het midden van de 15de eeuw ontwikkelt men op het eiland Murano het recept van het cristallo, een glas dat zo helder is als bergkristal.
Keramiek Glaskunst Luca.
Het blazen van warm glas en het werken met klei dagen uit tot het denken met de handen. In het atelier is er ruimte voor autonoom werk, installaties en performances, maar ook voor werk dat aansluit bij design. Die wisselwerking tussen beeldende kunst en design staat dan ook centraal in het atelier.
Glaskunst Academie Berchem.
Glas is een veelzijdige materie met een enorme waaier aan mogelijkheden zoals zandstralen, graveren, schilderen, glas in-lood, slumping, fusing, vormsmelten, glasblazen en zandgieten. In de eerste drie jaar van dit atelier worden deze technieken stapsgewijs voorgesteld. Ook inzichten rond vormgeving, kleur, lijn, compositie, contrast, techniek en artistieke vaardigheid komen doorheen de opdrachten aan bod.
Glaskunst is een hobby die letterlijk bloed, zweet en trane. Deurne Het Nieuwsblad.
Om bepaalde kleuren glas te verkrijgen koopt hij soms ook glasplaten aan. Om het glas te buigen en te vervormen gebruikt Michel een Hotpot. Het is een pot die je in de microgolf zet en die zo tot 800 C gaat.

Contacteer ons

Zoeken naar Glas Kunst