kunst te koop

Art Depot Gallery.
http://hydrogommage.com/
Een kunstwerk kopen Kunst In Huis kunstuitleen.
Verliefd geworden op een kunstwerk? Goed nieuws: bijna alle kunstwerken van Kunst in Huis zijn ook te koop. De verkoopprijs van het kunstwerk staat telkens vermeld bij de kunstwerken op deze site. In het uitzonderlijke geval dat er geen verkoopprijs op de website vermeld staat, geldt de met de kunstenaar contractueel afgesproken verkoopprijs.
Content Marketing
Kunst kopen en verkopen bij De Vuyst, veilinghuis en tentoonstellingen Oude Meesters, Moderne en Hedendaagse kunst.
De betaalde schattingskosten worden terugbetaald voor die kunstwerken die binnen het jaar bij Kunstgalerij De Vuyst te koop worden aangeboden, waardoor de schatting de facto gratis is. FOTOGRAFEREN Kunstgalerij De Vuyst kan bij schatting voor verzekering de werken fotograferen ter referentie bij beschadiging of diefstal. ACTUALISEREN VAN EEN SCHATTING De waarde van bepaalde kunstwerken kan mogelijks snel veranderen. Daarom biedt De Vuyst de mogelijkheid na twee jaar de schatting voor de helft van de gebruikelijke kosten aan te passen. De Vuyst Veilinghuis. De Vuyst organiseert jaarlijks drie internationale veilingen hedendaagse, moderne en oude kunst.
Kunstgalerij / Kunstgalerie / Art Gallery.
XIAOGANG Zhang 9. ZEGERS Jacky 8. Zaterdag: 11 am 6 pm. Zondag: 11 am 6 pm. Open op afspraak. De focus van ART-Gallery.be ligt vooral op het promoten van Belgische kunstenaars. In onze galerij bevinden zich zowel jonge debuterende als gevestigde kunstenaars.
Online Kunstgalerie Schilderijen verkopen, originele kunstwerken en fijne-kunstprints aankopen op Artmajeur.
Wat maakt Artmajeur uniek? Artmajeur democratiseert uiteindelijk de aankoop van kunst door directe en veilige toegang te bieden aan kunstenaars uit de hele wereld. Transacties zijn echt beveiligd beveiligd door Paypal en echt direct nul commissie op de verkoop. Hoeveel kost het om te verkopen? Schrijf je in en presenteer 10 van je beste kunstwerken: 100% gratis voor altijd. Upgrade je account om een onbeperkt aantal foto's' te kunnen plaatsen en toegang te krijgen tot exclusieve diensten. Beveilig, promoot en verkoop kunstwerken voor slechts 408/maand!, Artmajeur voor Kunstliefhebbers Artmajeur voor Kunstenaars. Koop originele kunstwerken 2.075.341 Kunstwerken / 132.822 Kunstenaars.
Betaalbare abstracte kunst te koop gezocht.
Abstracte kunst is een richting binnen de Moderne kunst waarin niet altijd geprobeerd wordt om objecten uit de natuurlijke wereld weer te geven. Door Abstracte kunst kunnen er onderliggende principes zichtbaar gemaakt worden met vormen, kleuren, ritmes en contrasten. De eerste abstracte kunst werken dateren van het begin van de 20e eeuw.
Tweedehands Kunst Antiek Art 2dehands.be.
Mooi schilderij te koop. Lut Van Eesbeeck. Mooi schilderij te koop 55 cm op 75 cm Mooie kader. vandaag 2151: Hoeilaart. Bakeliet schaal in perfekte staat Lengte: ongeveer 30 cm Made in England. Zie ook mijn andere zoekertjes voor bakeliet.
Home Kunstveiling.be.
Hier treft u alle informatie over het verkopen van kunst op Kunstveiling. Hier treft u alle informatie over het meebieden en kunst kopen op kunstveiling. Autobod / Biedopdracht. 2009-2018 KUNSTVEILING.BE A PINGLE.NL COMPANY BUILT BY DELITE POWERED BY ENVATION NXT.
Antiek, brocante, curiosa en kunst Koopjeskrant.be.
Salontafel is 110cm.op110 cm Bovenblad in glas. Kasten te koop. Vitrinekast en dressoir, voleiken, handgemaakt. Posters om in te kaderen. Mooie posters om in te kaderen. Ideaal voor knutselaars om op te werken. Houten kistje met inlegwerk en slot. 23 x 18 cm. Hoogte: 121 cm. ik maak 3D tekeningen, of bv als jij een 3D object wil maken kan ik voor de bleu drukken zorgen. Zetel, stoel, antiek, moet weg! Bompa-zetel, antieke stoel en kinderstoeltje, moeten weg! Antieke uitschuifbare bompa-zetel. 120 x 60 x 46 cm. Met een knop onderaan de armleuning kan de achterkant uitge. Buffetkast antiek, 210/130/50 moet weg. Buffetkast met bovenstuk, 210 x 130 x 50, antiek, moet weg Antieke buffetkast met bovenstuk met 2 schappen, 210 h x 130 b x 50 d, in prima staat. Onderstel 100 x 130 cm., Antieke commode met spiegel, 120/54/205, moet weg. Antieke commode met spiegel, 120 x 54 x 205 cm, moet weg Antieke commode met ladenkast 3 lange en 2 halve laden, wit geaderd marmeren tussenstuk en spiegel 110 x 100 c. ik bied aan/ik zoek. antiek kunst subrubrieken.

Contacteer ons

Zoeken naar kunst te koop