wikipedia kunst

Kunstwerk artistiek Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Johann Zoffany: The Tribuna of the Uffizi 1772-78. Dit schilderij toont een groot aantal kunstwerken uit de Europese kunstgeschiedenis. Een kunstwerk is een object, of een concept, of een constellatie, dat kan worden gekenmerkt als kunst.
https://www.gezondmarkt.nl/nl/pages/waar-is-magnesium-goed-voor-magnesium-tekort-voorkomen/
Bio-kunst Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. De bio-kunst is een onderdeel van een recente ontwikkeling in de hedendaagse kunst, waarbij kunstenaars werken met organismen of processen van biotechnologie, zoals genetische modificatie. De Engelse benaming BioArt" is in 1997 gemunt door Eduardo Kac om zijn kunstwerk Time Capsule te beschrijven.
sea tips
Kunst Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Portaal Kunst Cultuur. Attributen van schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Anne Vallayer-Coster, 1769, olieverf op canvas. Onder kunst wordt in het algemeen verstaan: het product van creatieve menselijke uitingen, onder meer: schilderen, tekenen, fotografie, grafiek, beeldhouwen, moderne media, theater, muziek en zang, dans, film, bouwkunde of architectuur, literatuur en poƫzie.
Medium kunst Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. In de kunst is een medium meervoud: media een term om het materiaal en de grondstoffen aan te duiden, aangewend door een kunstenaar om een kunstwerk te vervaardigen. Het geeft dus niet weer in welke stijl, op welke manier of met welke gereedschappen een werk is gemaakt.
Fundamentele kunst Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Tony Smith: Playground3/3 1962, Beverly Hills. Fundamentele kunst is een kunststroming van de hedendaagse kunst en de schilderkunst van de 20e eeuw. Kunstenaars van de fundamentele kunst onderzoeken basisprincipes als vorm, kleur, formaat en schildertechniek.
CategorieKunst: Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Zie de categorie Art van Wikimedia Commons voor mediabestanden. Wikiquote heeft een of meer citaten gerelateerd aan CategorieKunst.: Wikibooks heeft meer over dit onderwerp: CategorieKunst: en vrije tijd. Deze categorie bevat de volgende 36 ondercategorieƫn, van een totaal van 36. Kunstlijsten 6 C, 4 P. Artistieke techniek 13 C, 40 P. Werk naar auteur 15 C, 1 P. Beeldende kunst 14 C, 177 P.
Kunst en rariteitenkabinet Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Een kunstenkabinet met schilderijtjes van Frans Francken II. Een kunst en rariteitenkabinet is een kast waarin een verzameling van kunst en rariteiten kon worden bewaard. In bredere zin wordt ook de verzameling van voorwerpen die in een dergelijke kast werden bewaard als rariteitenkabinet aangeduid.
Multiple kunstwerk Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Binnen de beeldende kunst wordt met een multiple een object bedoeld dat in een serie van gelijkwaardige exemplaren bestaat. Multiples worden vaak net als grafiek in een beperkte oplage gemaakt. Soms zijn de afzonderlijke exemplaren genummerd en gesigneerd.

Contacteer ons

Op zoek naar wikipedia kunst?