crowdfunding voor de kunst

Crowdfunding, cultuurleningen en subsidies: vier informatiemiddagen over kunstfinanciering.
Het vinden van duurzame financiering voor makers, organisaties en andere initiatiefnemers in de culturele sector is voor velen een uitdaging. Daarom organiseren het Amsterdams Fonds voor de Kunst AFK, CultuurOndernemen en Voordekunst in september samen vier unieke bijeenkomsten voor Amsterdamse makers. Meld je aan voor een van deze middagen en kom alles te weten over crowdfunding, cultuurleningen, subsidies én hoe deze middelen samen of opeenvolgend ingezet kunnen worden om plannen te verwezenlijken.
HBO
voordekunst Crowdfunding voor de creatieve sector.
campagne beginnen alles over crowdfunden vind een campagne en draag bij ontdek voordekunst. Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Start een campagne. Tweet of like. Doe het voordekunst. campagne beginnen alles over crowdfunden vind een campagne en draag bij ontdek voordekunst. Je kunt al bijdragen vanaf 10, maar meer mag. Vaker kan ook. Voor je donatie krijg je altijd iets terug. Van eeuwige dank tot een kijkje achter de schermen, van een handkus tot een huiskamerconcert. Zo wordt geven nog leuker. Samen maken we het mogelijk dat kunst er komt.
ipvanish vs expressvpn
Crowdfunding voor Kunst, Cultuur Erfgoed Kentaa.
Zo is er met het Kentaa platform een project gerealiseerd waarmee de bouw van een theaterstuk wordt gefinancierd, is er een actie gestart om fietsen naar het werk te stimuleren en wordt er momenteel geld ingezameld voor bedreigde diersoorten. Maar ook voor de financiering van een nieuwe kunstcollectie of restauratie van monumenten, biedt ons platform voor fondsenwerving en crowdfunding in kunst, de ruimte.
Crowdfunding kunst en cultuur Platform voor cultureel avonturiers.
Crowdfunding kan een heel goede optie zijn voor je project, míts het past bij je project en je bereid bent het serieus aan te pakken. Crowdfunding kunst en cultuur is er op gericht een grote groep mensen te enthousiasmeren een kleine bijdrage te leveren. Deze bijdrage is vaak eenmalig, men geeft aan een specifiek project. De invalshoek van de gever is niet zakelijk, maar hij of zij geeft vanuit interesse in, of betrokkenheid bij het project.
Bestaande crowdfunding platformen Cultuurloket.
Appsfunder.com is een crowdfunding platform voor mobiele toepassingen. voordekunst.nl is een veel gebruikt Nederlands platform in cultureel Vlaanderen. Via de Koning Boudewijn Stichting wordt er een dienstverlening georganiseerd voor boeken in België uitgegeven met fiscaal voordeel voor de donateurs zie boekensteun.be.
Voordekunst Mondriaan Fonds.
In Nederland maken nu nog vooral podiumkunstenaars muziek, theater, dans gebruik van crowdfunding, terwijl het zich niet alleen voor deze disciplines leent. Om crowdfunding in de beeldende kunst en cultureel erfgoed te stimuleren werkt het Mondriaan Fonds sinds 2013 als eerste publieke cultuurfonds samen met voordekunst.
Flanders DC Crowdfunding voor de creatieve sectoren.
Ten slotte ontpopt zon actie zich vaak tot een succesvolle marketingcampagne. De website van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten FMSA biedt een schat aan informatie over de Belgische wetgeving zowel voor wie een crowdfundingproject wil opzetten als voor wie geld wil investeren via crowdfunding.

Contacteer ons

Zoeken naar crowdfunding voor de kunst