beeldende kunst en vormgeving

voltijd bachelor Docent Beeldende Kunst en Vormgeving ArtEZ hogeschool voor de kunsten.
In 2017 hebben meer dan 200.000 studenten hun oordeel gegeven over hun studie en instelling. Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten is beoordeeld door 106 respondenten. Gemiddeld waarderen ze de opleiding met 3.9 uit 5.
60days.nl
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving ArtEZ.
Door zelf als kunstenaar of vormgever te werken, inspireer je anderen vanuit je eigen ervaring als leraar. Ontdek de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de kunstacademie in Arnhem. Dit is Docent Beeldende Kunst en Vormgeving bij ArtEZ in Arnhem.:
agency theory
Docent Beeldende Kunst Vormgeving.
Ben je al docent Beeldende Kunst en Vormgeving in het bezit van een tweedegraads diploma, maar wil je je lesbevoegdheid uitbreiden naar een volledige bevoegdheid? Dan kun je een onderwijsprogramma volgen met een minimale omvang van 30 EC en maximaal 60 EC.
Docent Beeldende Kunst Vormgeving.
Je kunt dan kiezen voor een beeldend verdiepend/verbredend aanbod binnen de opleiding, voor keuzevakken bij de opleidingen Autonome Beeldende Kunst en Vormgeving of voor de minor Art Technology. Bij deze minor werk je samen met andere studenten aan een interdisciplinair project gericht op kunst, technologie en duurzaamheid.
ArtEZ finals 2014 Docent Beeldende Kunst en Vormgeving Arnhem YouTube.
Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. ArtEZ Finals Fine Art 2017 Duration: 239. RTV Arnhem 802 views. Opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving NHL Hogeschool Duration: 232. NHLHogeschool 1351, views.
Docent Beeldende Kunst en Vormgeving voltijd Tilburg Fontys.
De bachelor Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Academie voor Beeldende Vorming ABV combineert beeldende kunst, vormgeving en docentschap. De opleiding leidt tot een ongegradeerde bevoegdheid: in Nederland mag je in alle onderwijsvormen lesgeven, binnen en buitenschools. Daarnaast ben je benoembaar in elke kunsteducatieve functie.
Hbo-opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.
Na je studie kun je als docent aan de slag in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, de volwasseneneducatie en het hoger beroepsonderwijs. Je verzorgt er onderwijs in de theorie en praktijk van de beeldende kunsten en vormgeving en soms ook onderwijs in kunst en cultuur in het algemeen.

Contacteer ons

Op zoek naar beeldende kunst en vormgeving?